diumenge, 8 d’abril del 2007

El jovent independentista del Figueró amb la C.A.F.

Comunicat fet el 12 de gener del 2006, on mostrem el nostre suport vers el projecte municipal de la Candidatura Activa del Figaró (CAF). (Va ser publicat també a Indymedia)




Des del Casal Independentista i Popular “La República” (l’Assemblea de Joves del Figaró i La Garriga - CAJEI) volem expressar el nostre suport envers la “Candidatura Activa del Figueró” (CAF)

Considerem que els municipis han de ser la base del nostre projecte de construcció socialista i nacional dels Països Catalans, ja que representen la realitat més directa de la identitat i la voluntat popular catalana.

Per això, valorem molt positivament la decisió que ha pres l’ajuntament del Figaró, arran de la iniciativa presa per la C.A.F., d’aprovar al ple municipal el legítim dret a l’autodeterminació dels Països Catalans.

Aprofitant l’avinentesa, també volem elogiar les polítiques participatives i ecologistes que s’estan impulsant des de l’esmentat govern, actuant amb conseqüència i sense complexes per tal de construir un Figaró sostenible i regit per la voluntat popular dels seus habitants.

Independència i Socialisme!
El Figaró, 12-01-06

Casal Independentista i Popular “La República”
Assemblea de Joves del Figaró i La Garriga
(AJFG-CAJEI)