diumenge, 14 de desembre del 2008

IV Assemblea Nacional: arrelant les assemblees de joves, construint el moviment juvenil

Ahir dilluns 8 de desembre va quedar tancada la IV Assemblea Nacional (AN) de la Coordinadora d’Assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI). Uns dos centenars de joves militants de la CAJEI van participar dels debats que es van dur a terme durant tres dies, des de dissabte a primera hora fins ahir a la tarda, al nou Auditori de Vilafranca del Penedès.
Durant la IV AN les Assemblees de Joves han renovat el seu compromís amb la independència i el socialisme. Per això, ha sigut necessari estudiar els principals canvis que s’han produït al món i als Països Catalans en els darrers dos anys, per poder establir així els nous objectius estratègics. D'aquesta manera des de la Coordinadora continuem apostant per estructurar d'una vegada per totes l'Esquerra Independentista i especialment el jovent organitzat d'aquesta. Hem decidit reforçar la CAJEI en tots els seus àmbits i ens hem dotat de noves eines. Tot això amb l'objectiu d'aconseguir un moviment fort i cohesionat per avançar cap a la independència, el socialisme i la destrucció del patriarcat als Països Catalans.

Aviat es donaran a conèixer les principals resolucions dels debats que han tingut lloc durant aquests tres dies.

Per últim, volem agrair al veïnat de Vilafranca del Penedès i, molt especialment, als espais i organitzacions de l’Esquerra Independentista de la localitat, les facilitats que ens han prestat i la bona acollida que hem rebut.





CAJEI, 9 de desembre del 2008