divendres, 2 de febrer del 2007

Balneari Blancafort, Patrimoni Destruït.

Comunicat en motiu de la Manifestació el dia de la inauguració del Gran Balneari Blancafort (19-12-04).


El passat diumenge 19 de desembre, a les 11h, el Casal Independentista i Popular “La República”, amb el suport de la Plataforma en Defensa del Patrimoni Municipal, va protagonitzar un acte de protesta contra el Gran Balneari Blancafort, en motiu de la jornada de portes obertes.

La convocatòria fou efectuada de forma improvisada i els mitjans de propaganda foren escassos, però, tanmateix, vàrem aplegar una trentena de persones, sota el lema de “Balneari Blancafort, patrimoni destruït” i “Defensem el poble”. També van onejar al llarg del recorregut diverses estelades i vam mostrar una altra pancarta amb l’emblema de “La República”.

D’una banda, podem interpretar la convocatòria com un triomf, ja que valorem molt positivament la participació dels militants del Casal Popular, així com l’adhesió dels amics de la Plataforma. D’altra banda, però, a causa del gran seguici del poble de La Garriga a la jornada de portes obertes i després d’una sèrie de valoracions positives de molts ciutadans i ciutadanes, la premsa ha interpretat una àmplia aprovació popular, mentre que la notícia de la protesta ha quedat com un cas aïllat.

Tot i les circumstàncies, vam fer sentir la nostra veu de protesta i ens vam fer veure entre centenars de persones, a les quals vam repartit més d’un centenar d’octavetes informatives on s’hi exposaven els nostres motius de rebuig envers la construcció del Balneari Blancafort. També volem agrair la implicació dels socis del Casal i animar-los a seguir militant en la nostra organització, per tal de forjar un front de lluita al nostre poble que adquireixi, cada cop més, un caràcter popular.

Fins a la victòria sempre... Salut i Revolució!!!


Casal Independentista i Popular “La República”
Lluitant per la independència, construint l’alternativa!