dijous, 21 de juny del 2007

El jovent de La Garriga amb els 57 treballadors i treballadores acomiadades

Actualment, el jovent ens veiem sotmesos a unes condicions laborals completament precàries, essent cada dia més impensable emancipar-nos i poder construir la nostra pròpia vida. El treball temporal, sovint és la nostra única via d’accés al món laboral o, sinó, a través de contractes totalment inestables amb salaris baixos emparats per la coacció empresarial basada en l’acomiadament lliure.

Per aquest motiu, l'Assemblea de Joves del Figaró i La Garriga (AJFG) "La República" considerem que la lluita per un treball digne i per un futur sense precarietat també és la lluita del jovent dels Països Catalans. I aquesta lluita continua amb la nostra solidaritat envers els 57 treballadors i treballadores acomiadades impunement i sense indemnització per l'empresa local "Acabados del Vallès".

Per això, ens adherim a la convocatòria de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de La Garriga i a la "Plataforma Solidària amb els Treballadors i Treballadores d'Acabados Vallès", per fer un front popular comú de solidaritat i denúncia.

El jovent en lluita per un treball digne!

AJFG - "La República"
membre de la Coordinadora d'Assemblees de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI)



(Aquest comunicat el trobareu publicat també a Indymedia)
(Llegiu el Comunicat de la CUP La Garriga)