divendres, 30 de gener del 2009

[IN]forma't sobre l'especulació

Des de l’assemblea de joves de la Garriga “la República”, hem engegat un nou projecte: [IN]forma’t.

[IN]forma’t és un cicle mensual de xerrades, on tractarem problemàtiques de les que moltes vegades no se’n parla i en reenfocarem d’altres. Es tracta d’un projecte de doble tall, ja que per una banda volem informar a la gent del poble sobre què passa al seu voltant i per l’altra, les xerrades i debats estan pensats perquè des de la pròpia assemblea ens puguem formar cada cop més i millor.
Perquè sabem que la formació és la base per poder ser crítiques, perquè sabem que és vital per la lluita que estem duent a terme.
Així doncs, us convidem a venir el primer divendres de cada mes.


La primera xerrada es centrarà en l’especulació i constarà de dues parts: a la primera hi haurà una ponència que parlarà sobre el negoci de la biomassa a la Garriga i seguidament es passarà un documental sobre la lluita en contra el pla CAUFEC.
Aquest tema no l’hem triat a l’atzar, sinó que ha estat escollit en funció de la campanya nacional “ni especulació ni destrucció, el jovent defensa el territori” que estem duent a terme coordinats amb la CAJEI (coordinadora d’assemblees de joves de l’esquerra independentista).

Ja per acabar, volem demanar disculpes la gent que va venir divendres passat a la xerrada i no la va poder escoltar. Per imprevistos d’última hora es va haver d’anul·lar.