dimecres, 6 de febrer de 2008

El jovent de la Garriga en lluita per defensar el poble!

Creixement irracional i desmesurat, destrucció del patrimoni històric i modernista, camp de golf de Rosanes, grans centres comercials que ofeguen el petit comerç, habitatges i locals inassequibles pels joves, davallada constant de l'activitat agrícola i ramadera, degradació dels nostres boscos i del nostre riu... Quin futur li espera al nostre poble?

El jovent de l'esquerra independentista, organitzats amb l'Assemblea de Joves “La República”, pensem que el mal, en gran part, ja està fet: el nostre poble ja no és el que era. Durant molts anys, les empreses immobiliàries, constructores i promotores, amb la complicitat dels bancs i de l'Ajuntament, han saquejat sistemàticament la Garriga, traficant injustament amb el nostre patrimoni, i jugant sàdicament amb els drets de la gent del poble, que no se'ns ha preguntat en cap moment si estàvem d'acord en transformar tant dràsticament i irremeiablement el nostre territori.

Tanmateix, això no significa que estigui tot perdut, ja que encara estem a temps d'organitzar-nos i lluitar contra la màfia especuladora local, per evitar el futur que ens espera si no hi posem remei. Cadascú de nosaltres, garriguencs i garriguenques, ha de tenir una bona raó per unir-se a la causa de la Garriga: sigui per defensar el seu petit comerç, per evitar la destrucció d'aquell camp on anava amb bicicleta de petit, per reclamar la recuperació del riu on alguns havien tingut la sort de banyar-s'hi o per reivindicar el legítim dret dels joves a poder-nos emancipar al poble on hem crescut o que ha acollit la nostra família.

Per això, el proper divendres 8 de febrer a les 8 del vespre, a la sala polivalent del Teatre del Patronat, el jovent prenem la paraula i diem prou: presentem la campanya contra l'especulació i la destrucció del nostre territori. Us hi esperem!

Ni especulació, ni destrucció, el jovent defensem el territori!


Assemblea de Joves “La República” (membre de la CAJEI)