dilluns, 9 de novembre de 2009

Més de 100 a judici.
La repressió contra els estudiants per una universitat pública i de qualitat no s’atura. Ran de les nombroses mobilitzacions que la comunitat estudiantil dels Països Catalans va portar a terme durant el curs anterior, i que es van saldar amb força detencions i una gran indignació per la brutalitat policial posada en escena, més d’un centenar d’estudiants estan encausats en diferents judicis que aniran esdevenint-se al llarg d’aquests mesos. Demà se celebra el primer d’ells contra nou estudiants que el 28 d’abril passat van desenvolupar una acció a la seu d’Esquerra a Barcelona.
Des de la CAJEI, volem denunciar la nova onada repressiva engegada per l’Estat espanyol. La cita als tribunals de tants estudiants no és més que la mostra de la por que l’Estat espanyol té davant la lluita organitzada del moviment estudiantil, que va traure milers de persones al carrer en contra de la imposició del procés de Bolonya. Una vegada més, l’Estat espanyol s’equivoca d’estratègia: creu que imposant càstigs mitjançant mesures judicials, els estudiants s’afebliran i s’apartaran de la lluita. Però res més lluny de la realitat, ja que aquests judicis només poden portar a una major solidaritat entre tots els estudiants i, per tant, a una major resposta i contundència en la lluita.


Així doncs, empentem el jovent i la societat en general a participar en totes les mostres de rebuig a la justícia espanyola i de suport als i les estudiants encausades. És, sens dubte, una oportunitat per deixar-los palès que la lluita contra Bolonya és ben viva.


Properament l'Assemblea de Joves de La Garriga portarà al poble el testimoni de persones que estan patint repressió per lluitar per un ensenyament públic i de qualitat. Estigueu atentes a les convocatòries.Coordinadora d’assemblees de Joves de l’Esquerra Independentista (CAJEI)