divendres, 2 de febrer del 2007

Crònica Festa Major 2005, La Garriga

Dijous, dia 28 de juliol

El primer dia de la Festa Major, van actuar els grups Obrint Pas, Revolta 21 i Pirat’s Sound Sistema, els quals ens van oferir una nit festiva i reivindicativa al Camp de Futbol de La Garriga. Aquesta mateixa nit, va ser la primera en què vam començar a treballar a la barra i, des de bon principi, les expectatives eren que seria la més dura de les tres. Efectivament, va resultar molt cansada, però, tanmateix, molt gratificant, ja que els nostres esforços darrera les cinc barres que componien el nostre establiment, van ser molt fructuosos.

Així mateix, vam gaudir de la presència dels i les nostres camarades de l’Assemblea de Joves de Granollers, que ens van acompanyar tota la nit amb una parada amb material d’Endavant i de la CAJEI. Volem agrair la seva ajuda pels imprevistos que van succeir durant la vetllada i la seva consumició solidària a la nostra barra.

Finalment, aprofitant l’ambient del concert i el seu caire politicomusical, des de l’assemblea del Casal Independentista i Popular “La República”, vam decidir dur a terme un comunicat per exaltar la consciència nacional i de classe, tot fent una crida a lluita al carrer i a l’inconformisme. El vam realitzar després del concert de Revolta 21. Valorem molt positivament la recepció que va tenir per part dels assistents, així com també volem agrair als Obrint Pas per facilitar-nos la nostra intervenció abans del seu concert.

Divendres, dia 29 de juliol

La segona nit van actuar grups locals, com els Smoking Band i els Pàniq. Tot i ser grups que s’estan iniciant als escenaris, van tenir una bona rebuda pel públic del concert i, per tant, una gran oportunitat per fer-se conèixer.

Per nosaltres, aquesta fou una nit més tranquil·la, ja que teníem més seguretat en els àmbits del funcionament de la barra. Cal dir, que vam poder gaudir d’una nit bastant relaxada i també força lucrativa.

Només volem destacar l’incident que es va seguir perpetuant des de la primera nit amb la barra formada per la JSC de La Garriga, els quals van establir uns preus inferiors als acordats amb nosaltres i les altres organitzacions (Club d’Escacs i Brou del Mestre), per tal d’intentar encobrir la seva falta de pragmatisme a l’hora d’establir la seva barra. Tot i els avisos que van rebre des de “La República” i dels nostres companys del Brou del Mestre i el Club d’Escacs, es van mostrar intransigents, cosa que ens condueix a entendre el modus operandi del partit que representen, el PSOE, amb les seves actituds antidemocràtiques i uniformistes.

Dissabte, dia 30 de juliol

A la tercera i última nit vam gaudir de la música interpretada per Martingala, Sagarroi i NN33, que van tornar a donar un caire reivindicatiu a la vetllada, sobretot pel què fa als dos últims grups.

Tot i tornar a omplir-se molt, tampoc va resultar ser una nit tant dura com va ser la primera, tot i que es va caracteritzar, des de la nostra barra, per la falta d’existències a partir d’unes hores passada la mitja nit. Tanmateix, vam quedar molt satisfets dels guanys, tot i les circumstàncies.

En conclusió, podríem dir que la idea de servir vodka rus de qualitat (Stolichnaya) en comptes d’un de mediocre, va ser un punt a favor a la nostra barra, així com la utilització de rom Havana Club, explicitant la nostra adhesió a la campanya de boicot a l’empresa Bacardi i de solidaritat amb la revolució cubana.

Així doncs, per acabar aquesta crònica, des del Casal Independentista i Popular “La República”, de La Garriga i El Figaró, volem agrair a tota la gent que va venir a consumir a la nostra barra, informant que tots els guanys realitzats, seran destinats al desenvolupament de les dues campanyes anuals que impulsarem a cada un dels pobles on estem constituïts en assemblea (La Garriga i El Figaró), per tal d’encaminar els nostres objectius com a organització revolucionària de l’Esquerra Independentista.

Salut i Revolució!

Assemblea del Casal Independentista i Popular “La República”, de La Garriga i El Figaró

LLUITANT PER LA INDEPENDÈNCIA, CONSTRUINT EL SOCIALISME